ALDE are subprefect!

Din data de 26 aprilie a.c., judeţul Argeş are un nou subprefect în persoana lui Adrian Bughiu, cel ce a fost director executiv adjunct la DJST Argeş şi secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, susţinut de ALDE şi care l-a înlocuit pe Gabriel Stoian, tot susţinut de ALDE.

Noua funcţie de reprezentant al Guvernului în teritoriu, în calitate de subprefect, l-a determinat pe Adrian Bughiu, reprezentat ALDE, să transmită un mesaj în mediul online.

„Dragi prieteni,

De astăzi începe o nouă etapă provocatoare a vieţii mele.

Am primit cu satisfacție, dar şi cu o mare responsabilitate decizia numirii mele în funcţia de subprefect al judeţului Argeş. Acest lucru mă onorează, însă, în acelaşi timp îmi conferă şi multe atribuţii pe care trebuie să le îndeplinesc cu succes.

Pot spune însă, că, experienţa acumulată în administraţie, în ultimi şase ani, fie în postura de director executiv adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş, fie în cea de secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului – îmi oferă încrederea că am deprins experienţa necesară pentru a mă achita de toate sarcinile în noua postură.

Consider că în nominalizarea mea ca subprefect al județului Argeș – extrem de important a fost faptul că dezvoltarea mea personală a fost una graduală, fără a sări etapele importante ale administraţiei publice locale, dar şi centrale.

Din noua postură , mă declar onorat să lucrez pentru argeşeni şi în cinstea argeşenilor. Ne aflăm într-un an important – 2018, cel al Centenarului Marii Uniri, an în care trebuie să ducem la capăt cu brio, o serie de proiecte. Şi vom reuşi!

Voi face tot posibilul pentru a îndeplini atribuţiile de lucru ce decurg din fişa postului, ca subprefect al judeţului Argeş şi vă asigur că agenda de lucru va fi plină – însă în acelaşi timp deschisă nevoilor argeşenilor.

Nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc TUTUROR celor care au crezut în potenţialul meu, promovându-mă şi vreau să îi asigur că nu voi dezamăgi.

Vreau să le mulţumesc şi celor alături de care am lucrat în ultimii şase ani în administraţie şi alături de care m-am dezvoltat.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Același,

Adrian-Dumitru BUGHIU

Subprefect al Județului Argeș”.

Actual, se poate spune că: “ALDE are subprefect!”. Pentru că, până acum Argeşul a avut subprefect, adică un reprezentant al Guvernului în teritoriu ce şi-a făcut treaba aşa cum se cuvine, ci nu la comanda partidului, şi din această cauză a fost înlocuit. Jenant şi totodată cât se poate de real. ALDE, din umbra PSD, îşi joacă toate cărţile pentru a-şi pune în funcţii cheie cât mai multe persoane ce stau în poziţia de drepţi în faţa preşedintei organizaţiei judeţene şi care nu ies din cuvântul acesteia. Se pare că, fostul subprefect Gabriel Stoian a deranjat atunci când a început să se implice şi să încerce să rezolve o parte dintre problemele existente la nivel de Argeş şi care erau destul de “fierbinţi”.

În concluzie, Stoian poate să fie dat exemplu în cadrul ALDE Argeş, pentru cei ce refuză să fie marionete şi să joace pentru partid.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.