Marţi, 19 septembrie 2017, propunerea legislativă iniţiată de PNL privind majorarea alocaţiei de stat pentru copii de a 84 la 200 lei a fost respinsă în mare majoritate de grupul de parlamentari PSD. Motivul, unul pueril cum că proiectul de modificare a art.3 alin.(1) din Legea nr.61/1993 a fost „prost făcut din punct de vedere legislativ”.

Chiar şi parlamentarii de Argeş, cei ai PSD, ALDE şi USR au votat împotriva majorării alocaţiilor copiilor, deşi au găsit fonduri suficiente de fiecare dată când a fost vorba de propriile lor buzunare sau interese.

Lista ruşinii, sau cea a deputaţilor argeşeni care au votat pentru respingerea majorării alocaţiei de stat pentru copii:

  1. Simona Bucur
  2. Mircea Drăghici
  3. Nicolae Georgescu
  4. Ionuţ Moşteanu
  5. Cătălin Rădulescu
  6. Radu Vasilică
  7. Nicolae Velcea

Şi totuşi aceste personaje apar pe la toate sindrofiile, pe la zilele localităţilor şi la inaugurări pozându-se zâmbitori alături de copiii noştri.

De subliniat că deputatul PNL Dănuţ Bica a fost singurul deputat de Argeş care a fost pentru mărirea alocaţiei. Încă numai dacă luăm în balanţă voturile parlamentarilor argeşeni a fost un scor de 1 la 7. Puterea de decizie a social democraţilor în cârdăşie cu ALDE şi cei pe care-i mai atrag fiind zdrobitoare, la fel ca şi atunci când îşi votează pensii speciale şi alte avantaje, dar şi când îşi extind posibilităţile şi influenţa.

AICI REZULTATUL VOTULUI ELECTRONIC!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.