6 avantaje ale investițiilor imobiliare pentru antreprenorii pricepuți

Am avut numeroase conversații cu antreprenori în ultima perioadă, care au ajuns la concluzia că trebuie să înceapă să-și diversifice profiturile în mai multe decât un cont de economii. Dacă ești tu – acordă o atenție deosebită.

A fi un investitor imobiliar nu este întotdeauna plin de farmec, dar este una dintre cele mai bune metode de a construi avere pe termen lung, în special pentru mintea antreprenorială. Iată șase motive pentru care ar trebui să luați în considerare investiția în proprietăți de închiriere.

  1. Fluxul de numerar.

Mulți oameni investesc în proprietăți de închiriere pur și simplu datorită fluxului de numerar – banii în plus care rămân după ce toate facturile au fost plătite. Fluxul de numerar poate oferi un venit lunar continuu, care este în mare parte pasiv, permițându-vă să vă petreceți timpul construind o afacere, călătorind sau reinvestind în mai multe imobiliare.

Fluxul de numerar din imobiliare este stabil și mult mai previzibil decât majoritatea celorlalte afaceri. Acest lucru este excelent pentru antreprenorii care au răbdat viața de început. Fluxul de numerar vă poate ajuta să vă plutesc, deși vremurile proaste și să trăiți bine în timpul perioadelor bune.

  1. Beneficii fiscale.

Permiteți-mi să vă pun o întrebare rapidă: dacă câștigați 100.000 RONI la propria afacere și câștigez 100.000 RONI prin proprietăți de închiriere, cine trebuie să păstreze mai mult?

Așa este: da. Pentru că guvernul recompensează proprietarii de închirieri.

Nu numai că fluxul de numerar primit din chiriile dvs. nu este supus impozitului pe activități independente, guvernul oferă beneficii fiscale, inclusiv depreciere și rate de impozitare semnificativ mai mici pentru profiturile pe termen lung.

Pentru a vedea ofertele de pe piața imobiliară din România, accesează Flatfy.ro, motorul de căutare care cuprinde majoritatea anunțurilor cu apartamente și case de vânzare și închiriere din țară.

Flatfy funcționează într-un total de 37 de țări, printre care numărându-se : Argentina, Indonezia, Filipine, Vietnam, Tailanda, Chile, Peru, India, Emiratele Arabe Unite, Nigeria, Brazilia, Mexic, Estonia, Lituania, Letonia, Polonia, Kazahstan, Georgia, Republica Cehă, Ucraina, Ungaria, Slovenia, Portugalia, Belarus, Bulgaria, România, Grecia, Turcia, Rusia, Moldova, Columbia, Venezuela .

Motorul de căutare Flatfy este un site obiectiv, inovativ și confortabil, unde totul este organizat simplu și clar, astfel economisind clienților timpul de căutare, acesta fiind orientat spre necesitatea consumatorului .  Incă un plus este faptul că motorul de căutare a imobiliarelor din România poate fi accesat atât pe computer, cât și de pe tabletă și de pe telefonul mobil .

  1. Reducerea împrumutului.

Când cumpărați o proprietate de închiriere folosind un credit ipotecar, chiriașul dvs. este de fapt cel care plătește plata creditului ipotecar, crescând astfel valoarea netă în fiecare lună. Datorită plății împrumutului, o proprietate de închiriere este, în esență, un cont de economii care crește automat, fără a depune bani în fiecare lună.

Astăzi, s-ar putea să datorați 200.000 de dolari pentru o proprietate de închiriere, dar anul viitor s-ar putea să nu datorați decât 195.000 de dolari, deoarece chiriașul efectuează plata pentru dvs., făcându-vă mai 5.000 de dolari. Treizeci de ani pe drum, sau indiferent de termenul împrumutului dvs., este plătit până la 0 dolari. Dețineți un bun semnificativ pe care îl puteți vinde sau continua să închiriați, totul datorită chiriașului dvs. care plătește ipoteca.

  1. Apreciere.

În timp ce împrumutul este plătit, în general, valoarea bunurilor imobiliare crește. Da, știu, se întâmplă recesiunile. Valorile cresc și coboară. Oamenii cumpără în momentul nepotrivit al pieței. Înțeleg.

În orice caz…

În timp, valorile cresc din ce în ce mai sus. De aceea nu mă aflu în acest joc imobiliar doar un an sau chiar un deceniu. Sunt în viață pentru viață. Știu că proprietățile mele vor continua să urce, astfel încât 30 de ani de acum înainte, totul va merita mult mai mult decât îl plătesc astăzi.

  1. O acoperire împotriva inflației.

Vă puteți imagina plătind zece dolari pentru un galon de lapte? Sau cinci dolari pentru o bomboană? În timp ce aceste prețuri vă par exorbitante, acesta este viitorul din cauza inflației. Inflația este procesul prin care prețurile cresc din cauza scăderii valorii banilor.

În timp ce majoritatea oamenilor se tem de inflație, ca proprietar de proprietăți de închiriere, îl aștept cu nerăbdare!

Când prețul unui galon de lapte atinge zece dolari pe galon, ghiciți ce altceva va trage prin acoperiș? Totul, inclusiv chiriile și valorile proprietății! Singurul lucru care nu va crește este plata mea ipotecară cu rată fixă. Pe măsură ce inflația împinge costul vieții tot mai mare, fluxul meu de numerar va crește doar. Acesta este motivul pentru care imobiliarele sunt adesea numite „acoperire împotriva inflației”. Când inflația lovește – sunt gata!

  1. Control.

Nu-mi place ca destinul meu să fie legat de o cameră de consiliu de pe Wall Street sau de un CEO nervos din Silicon Valley.

Acesta este motivul pentru care aleg să investesc majoritatea veniturilor mele în imobiliare, știind că eu sunt cel care este responsabil pentru succesul sau eșecul meu.

Dacă vreau o afacere mai bună, trebuie să încerc să o găsesc.

Dacă piața de închirieri devine mai competitivă, pot compensa prin creșterea publicității.

Dacă valorile scad, pot alege să o aștept sau să îmbunătățesc proprietatea pentru a readuce valoarea.

Cu alte cuvinte, ajung să controlez situația și viitorul meu financiar, cu propriile mele mâini. Și asta mi se potrivește bine.

Nu vă gândiți că, doar deținând anumite chirii, veți începe să construiți averea instantaneu. Imobiliarele sunt puternice – dar numai dacă lucrați corect.

Trebuie să aflați cum să găsiți oferte excelente, cum să evaluați o investiție imobiliară și cum să finanțați orice proprietăți pe care doriți să le cumpărați. În plus, trebuie să o tratezi ca pe o afacere și să o alimentezi pe măsură ce se maturizează. Probabil că nu va fi total pasiv în față, dar, după cum au descoperit milioane de persoane de-a lungul istoriei, rambursarea merită călătoria.

De astăzi, new.Flatfy.ro devine Korter.ro. Korter este un motor de căutare a imobiliarelor noi, o alegere confortabilă de găsire a complexelor rezidențiale din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.